10. Tjedan psihologije

10. Tjedan psihologije

U okviru 10. tjedna psihologije, koji se održava od 20. do 26. veljače 2017. godine, Sektor za profesionalnu rehabilitaciju Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom organizirao je aktivnost u vidu prezentacije pod nazivom „Predstavljanje modela profesionalne rehabilitacije osoba s invaliditetom i uloge psihologa, te upoznavanje s radom centara za profesionalnu rehabilitaciju“. S obzirom na jedinstvenost modela profesionalne rehabilitacije i koncept ujednačenog pružanja usluga korisnicima profesionalne rehabilitacije u Republici Hrvatskoj, navedena prezentacija održat će se u Zagrebu, Osijeku i Rijeci gdje su do sada započeli s radom regionalni centri za profesionalnu rehabilitaciju kao temeljni provoditelji iste.

Predstavljanje modela profesionalne rehabilitacije osoba s invaliditetom i upoznavanje s radom pojedinog regionalnog centra za profesionalnu rehabilitaciju u sva tri grada otvoreno je za kolege psihologe i kolege pripadnike drugih struka, korisnike usluga profesionalne rehabilitacije i članove njihovih obitelji, te ostalu zainteresiranu javnost.

U Zagrebu, Ilica 29, u prostoru Centra za profesionalnu rehabilitaciju Zagreb prezentaciju će održati Mršić Jurina Sanja, Brkić Mirna i Držaić Josip 22.02.2017. od 13.00 do 15.00 sati.

U Osijeku, Tadije Smičiklasa 2, u prostoru Centra za profesionalnu rehabilitaciju Osijek prezentaciju će održati Werkmann Greta 24.02.2017. od 13.00 do 15.00 sati.

U Rijeci, Lošinjska 16, u prostoru Centra za profesionalnu rehabilitaciju Rijeka prezentaciju će održati Rakin Višnja 23.02.2017., uz dodatnu aktivnost u vidu Dana otvorenih vrata s početkom u 10.00 sati.